Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Mobile of Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Andrea Giubellil
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Med fly:

Bare 6 kilometer fra Molde sentrum ligger Molde Lufthavn Årø. Hit går det daglige flygninger fra Oslo, Trondheim og Bergen. Flybussen korresponderer med alle flygninger og stopper ved hotellene og bussterminalen i Molde.Avinor

Kristiansund Lufthavn Kvernberget ligger 8 kilometer fra Kristiansund sentrum. Det går flere daglige ruter til og fra flyplassen, til både inn- og utland. Det går flybuss fra flyplassen til Kristiansund sentrum.
www.sas.no
www.norwegian.no
www.wideroe.no
www.wizzair.com (Gdansk-Molde) 

Med buss:

Det går daglige ekspressbusser til og fra Trondheim, Bergen og Oslo. Lokalbusser dekker det meste av regionen, og det går egne bybusser i Molde og Kristiansund.
Trenger du å vite når det går busser i regionen? Sjekk www.frammr.no eller ring tel. 177. Hvis du ringer utenfra Møre og Romsdal, ring (+47) 71 58 78 00.

Med bil:

Kom med egen bil, eller kontakt en av våre leiebilfirma i regionen:
www.hertz.no (+47) 71 20 14 44
www.avis.no (+47) 815 330 44

Fra Oslo følger du E6 nordover, og så Rv63 eller E136 mot Åndalsnes.

Fra Trondheim, på Fv680 langs kysten til Nordmøre, via Kyrksæterøra og Aure, får du et fantastisk kystlandskap med øyer og skjær. E39 via Vinjefjorden og Halsa er et godt alternativ hvis du vil ha en smakebit av det varierte landskapet på Nordmøre. På Fv65 via Rindal og Surnadal følger du Trollheimen og Surnaelva, en av Norges beste lakseelver.

Fra Bergen følger du E39 nordover til Vestnes. Når du kjører fra Bergen, kan du velge mellom flere spennende ruter, inkludert E39. Vær oppmerksom på at flere av disse veiene inkluderer fergereiser.

Med tog:

Det går daglige togavganger fra Oslo til Åndalsnes og fra Trondheim til Oppdal. Fra Åndalsnes og Oppdal går det buss til Molde og Kristiansund. Opplev Raumabanen med guiding i sommersesongen, www.nsb.no/raumabanen.

Med båt:

Hurtigruten anløper Molde og Kristiansund på både nord og sør, 365 dager i året. www.hurtigruten.com. 

Fergene i regionen går i rute på fjordene hele dagen. Du trenger ikke bestille plass på forhånd, men for å være sikker på å få plass, bør du møte på kaia i god tid før avgang. Dette er spesielt viktig i høysesongen om sommeren og i forbindelse med festivaler og større arrangementer.

I Kristiansund går Sundbåten i rute mellom landene.

Your Recently Viewed Pages