Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal Smøla

Veiholmen Brygge Hotell

  • Nordsetta 4, Smøla
  • +47 47174931
  •  /  km From You
Overview

Veiholmen ligger på det nordligste punktet på Nordmøre, helt ytterst ute på Smøla, kun omkretset av Norskehavet. Veiholmen blir også kalt «Havets hovedstad» og er ett fascinerende levende fiskevær som har eksistert i over 1000 år og er spesielt velegnet for samlinger, refleksjon og sosialt samvær. Vi har lett tilkomst via Kristiansund Flyplass og derifra med hurtigbåt utover til Smøla, eller via hurtigbåt til Smøla fra Trondheim.

Veiholmen Brygge ligger midt i havna på Veiholmen med en fantasisk utsikt over den vakre havnen på fiskeværet Veiholmen.
Hele bygget er betydelig oppgradert i 2018/2019. Vi har fått oss mange nye spennende opplevelser og hyggeområder. Hotellet er helt oppusset med  ekstra store dobbeltrom med terrasse og utsikt. Her er ny innglassert frokost- og lunsj restaurant med formiddagssol og uteservering. Hotellet har også en oppusset restaurant med spennende meny samt bar. 
Fellesområde med bibliotek//lounge/peisestue  med hyggelige sittegrupper.  Veiholmen Brygge har kapasitet til 30 personer for kurs og konferanse og for selskap kan vi servere opp til 80 personer. Dette er stedet å legge en firmasamling eller en bursdag.


Innglassert kaifront hvor du kan sitte “inne” på kaia og spise og drikke hele året med utsikt over havnebassenget i “fokk og rokk”. Dette er noe som alle som bor eller kommer på besøk til Veiholmen og Smøla får som nytt tilbud fra våren og sommeren 2019.

Restauranten v«Vågar» har en god à la carte-meny. Vår og sommer har restauranten åpen hver dag og resten av året er restauranten åpen for grupper og enkelte andre helger.  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages