Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Trøndelag Trøndelag HEIM

Valsøya overnatting

  • Valsøytunet, Heim
  • +47 91555165
  •  /  km From You
Overview

Hos oss på Valsøya kan du overnatte i unike enheter. Vi har stor bredde i hvilke muligheter som finnes. Vi har Olaushuset, som er ei Trønderlåt, flyttet til Valsøya med kranbil, har 8 unike enheter, med ulikt antall sengeplasser.

Vi har også Jordmorstua, som ligger rett i vannkanten med 2 soverom, kjøkken, stue og veranda. Jordmorstua kom til oss på flåte for mange år siden. Og så har vi de morsomme pod-husene. Det er luksustelt med seng, kaffemaskin og TV. Og rett ned bakken ligger sanitærbygget når du må på toalettet eller ta en dusj. I Landhuset har dere flott utsikt over marinaen og har 4 soverom, kombinert kjøkken og stue samt en fin veranda. Leiligheta, som var vår første utleieenhet, ligger rett ved restauranten i Saltrøfjøset og har 2 soverom og bad og kombinert kjøkken og stue.

Telt, bobiler og campingvogner

På Hestholmen og langs stranden vår har vi flotte plasser for telt og hengekøyer. Vi har nå i underkant av 50 plasser for overnatting med bobil eller campingvogn. Alle har tilgang til strøm. Vi har 2 sanitærbygg hvorav det ene ble totalrenovert våren 2020. Tømmestasjon finnes på parkeringsplassen.

Marina

Vi kan by på en flott marina med 2 ulike gjestebrygger som begge har strøm og vann. Du kan leie båt og kajakk hos oss også.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages