Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal VESTNES

Trollrunden

  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Fin tur for hele familien! Små barn kan lete etter små og store troll som er plassert rundt omkring ved stien. Turen går for det meste inne i en skog, men innimellom dukker det opp en liten lysning slik at man kan se litt utover.

Rutebeskrivelse
Turen starter ved feristen i bygda, der det er en liten parkeringsplass. Følg den asfalterte veien oppover (mot sørvest) før du etter ca 400 m tar av til høyre opp en skogsvei merket Trollrunda. Det er stort sett motbakke den første delen av turen, med noen litt flatere partier innimellom. Etter kort tid deler skogsveien seg, her tar du til høyre mot nordøst. Følg skogsveien til du kommer inn på en sti og den morsomste delen av turen starter. Du kan nå telle og lete etter små og store troll som er plassert ut langs stien til postkassen og trollbrua. Gå over trollbrua og fortsett på stien på andre siden av elva til du kommer opp på en ny skogsvei. Ta nok en gang mot høyre og gå nedover til du kommer til bebyggelsen og asfaltert vei. Da er det bare å følge veien tilbake til der du parkerte bilen.

Adkomst og parkering
Hvis du kommer fra Vestnes, kjører du mot Tomrefjord og videre til du kommer til Fiksdal. Kjør inn mot sentrum der det er skilt mot Vatne. Ta så av mot venstre og kjør fram gjennom bygda til du kommer til feristen. Kommer du fra Sunnmøre, kjør til Vatne og oppover Vatnebyga til Nakkedalen mot Fiksdal. Når du kommer på toppen av Nakkereset, kjører du nedover til Fiksdal og stopper like før du kommer til feristen, der det er en liten parkeringsplass hvor du kan parkere.

Fottur: Blå
Lengde: 5,5 km tur/retur


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages