Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal RAUMA

Topptur i Romsdal - Grand Hotel Bellevue

  • Åndalgt. 5, Rauma
  • +47 71227500
  •  /  km From You
Overview

Ta en perfekt telemarkssving, der skiene skjærer seg gjennom puddersnøen. Trekk inn den friske lufta, og kjenn adrenalinet pumpe i utforkjøringene.

I Romsdalsfjellene står du på ski på ekte! Lokalkjente guider står klare til å ta skiopplevelsen til nye høyder. Den gode komforten og fantastiske servicen på Grand Hotel Bellevue gjør dette oppholdet til den ultimate toppturferien.

Pris fra 1990/natt per person

Det majestetiske fjellandskapet med de endeløse hvite fjellsidene lokker nybegynnere og eksperter til å utforske et av de mest uberørte fjellterrengene i Norge. Her kan du gå opp til topper på opp mot 1800 m.o.h for så å nyte fantastiske nedkjøringer, i spektakulære omgivelser, med en utsikt som tar pusten fra en.

Grand Hotel Bellevue ligger midt i Romsdalens vakre fjellverden, omgitt av høye fjell og vakker utsikt til mange legendariske fjelltopper. topptur. Våre guider vil ta deg med til stedet med best snø, og sørger for at du får unike skiopplevelser i uberørt natur. Den gode komforten og fantastiske servicen på Grand Hotel Bellevue gjør dette oppholdet til den ultimate toppturferien. Her får du alt i en pakke!

Toppturpakke 1 natt:
1 natt i dobbeltrom
Frokost og nistepakke til skituren
En guida skitur av lokal guide, dit forholdene er best, basert på vær og føreforhold
Dagens middag med dessert

Ikke inkludert, men som vi kan ordne på forespørsel:
Transport til og fra flyplassen/togstasjonen
"Velkommen til Romsdalen" - et før-skituren introduksjonskurs
Vingårdsbesøk (for grupper på mer enn 6 personer)
Airboard moro
Leiebil

Dess lengre du bor, dess mer sparer du pr natt. Det er så mange fjell å utforske, og med bare en dag blir det bare en bitte liten del av et stort univers. Det spektakulære fjellandskapet, i tillegg til den stabilt gode snøen vi finner i fjellene her gjør dette stedet til en attraktiv plass for mange dedikerte skikjørere og naturelskere. De kommer tilbake til Romsdalen år etter år for å oppleve vintereventyret her, og du kommer til å forstå hvorfor..


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages