Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal SURNADAL

Svinvik Gard - Restaurant

  • Todalsvegen 823, Surnadal
  • +47 95934992
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til en matopplevelse litt utenom det vanlige. Svinvik gard var et fjøs på midten av 1600- tallet - Hver tømmerstokk forteller sin historie fra tider hvor griser, kyr og sauer holdt til her – i det som nå er sjarmerende og moderne restaurant. 

Råvarene er hentet fra nærmiljøet og her får du aldri vite nøyaktig hva du får servert på forhånd. Menyen varierer avhengig av sesong, og hvilke råvarer som er tilgjengelig den dagen du kommer. Men på Svinvik gard vil du alltid få mat basert på ferske, lokalproduserte råvarer. Grunnfilosofien er at minst mulig skal tilsettes, gode råvarer skinner uansett. All steking gjøres dessuten på «gammelmåten» - på den store steinovnen som står midt i restauranten.

Menyen er satt sammen av 7 til 9 store og små retter, og består av sesongens råvarer fra Trollheimens eget spiskammer. Menyen kan blant annet bestå av: Sjøkreps fra Todalsfjorden, rype og viltkjøtt fra hele Trollheimen, ramsløk fra Stangvik, hjemmelaget surdeigsbrød og mer. 

Restauranten er åpen for både enkeltpersoner, små og store grupper. Bord må bestilles minimum 4 dager før ankomst.  Kombiner besøket med et besøk på Svinviks Arboret eller en vandretur i de utallige turområdene i nærheten. 

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages