Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Trøndelag HEIM

Storlisetra

  • +47 71676937
  •  /  km From You
Overview

Storlisetra er et restaurert seteranlegg og arbeidet ble utført på dugnad årene 2002-03. Setra ligger lett tilgjengelig oppe i lia syd for Vinjeøra. En parkerer ved skilting ved E39 vis à vis Turistinformasjonsskiltet, deretter går en gjennom tunet på Fjelnsetgarden og følger skogsveien sørover. Beregn ca 40 min til setra.

Deler av hytta innvendig er bevart som den gang den var brukt som seter. Anlegget består av to bygninger, annekset og hovedhuset. Fin utsikt nordover i regning Kyrksæterøra. Merkete løyper til Grytbakksetra med stidele inne på fjellet til fjellgarden Kårøyan, hvor Kristiansund og Nordmøre Turistforening har kvarteravtale. Flott terreng med flott utsikt og fiskemuligheter. Nordover en dagsmarsj til Sollia og Storfiskhytta - begge løypene med start øverst i boligfeltet på Vinjeøra. Alternativt kan en gå til Staurset. Her kan det være mulig å ta båt over fjorden med sti til Sollia. Sjekk oppdaterte opplysninger om båtskyss på hyttelinken til Sollia på www.kntur.no.

Storlisetra egner seg svært godt som utgangspunkt for turer vestover på den søndre delen av Fjordruta, delvis fordi den er lett tilgjengelig når en kommer på kveldstid, men også fordi turen opp til snaufjellet er lettgått av kort varighet.

Totalt antall sengeplasser: 15 - 13 på soverom og anneks, i tillegg til to på stue. Hytten er selvbetjent og åpen hele åpret.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages