There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Hoteller - et rom med utsikt
Hytter og Feriehus - mange muligheter
Camping - frihet til å velge
Leiligheter - mer som hjemme
Rorbu - tett på lokal kysthistorie
Romsdalsstigen - Introveggen
Romsdalsstigen - Vestveggen
Innerdalstårnet - Klatretur
Villreinsafari - Eikesdalen
Trollheimen - Tre dagers fottur
Romsdalseggen - Buss til startpunktet
Fly - med SAS til Molde eller Kr.Sund
Fly - med Wideroe til Molde eller Kr.Sund
Fly - med Norwegian til Molde
Tog - Raumabanen
Hurtigruten - til Molde eller Kristiansund
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
I et koselig lite hus fra 1787 holder SMIA Fiskerestaurant til. Den ligger helt inne i det særegne miljøet som utgjør Kystkultursenteret i Vågen.
SMIA er kjent for spennende og god mat basert på nordmørske mattradisjoner. Fisken er den viktigste råvaren, men den rikholdige menyen har også andre spesialiteter.
Smia er også en stolt bærer av Olavsrosa siden 2003. og vi har to ganger blitt kåret til Norges beste kjøkken og har en terningskast 5 fra VG's matguide.
I 2008 vant de Ganefartprisen som beste spisested i Midt-Norge for Trøndelagfylkene og Møre og Romsdal.
Smia har vunnet 5 ganger den lokale Bacalaokonkuransen for hoteller og restauranter.