Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal RAUMA

Setnes Feriesenter

  • Setnes, Rauma
  • +47 71221382
  •  /  km From You
Overview
Details

Setnes Feriesesnter ligger idyllisk til, ca 1,5 km utenfor Åndalsnes sentrum, omkranset av de spektakulære romsdalsfjellene, kort vei til fjorden og den kjente lakseelven Rauma.

Feriesenteret består av til sammen 26 rom og 4 hytter. Et koselig gårdstun bestående av 3 bygninger, store utearealer og gratis parkering.  I hovedsesongen serverer vi også frokost.

Feriesenteret har en stille og rolig atmosfære, og er dessuten meget barnevennlig. Her beiter det hester og sauer på jordene. I skogen bak feriesenteret er det store områder å boltre seg på, gå tur, sykle, klatre i trær og spille ball. Her er det også en 9-hulls golfbane.  

Legg turen til Setnes Feriesenter, og du vil feriere i et av de vakreste omgivelser som finnes i Norge. Her er et ypperlig utgangspunkt enten du planlegger fjellturer, sykkelturer, sightseeing med bil, eller ønsker å prøve noen utendørsaktiviteter i romsdalsnaturen. Vi kan nevne Stand Up Paddleboard på elva, kajakktur på fjorden, fsketur på fjorden, besøke klatreparken Høyt & Lavt på Bjorli, prøve zip-lines og klatrenettet i høydeparken Ville Verma.

Tips til flere interessante museer/opplevelsessentre å besøke i området:

- Norsk Tindesenter på Åndalsnes

- Trollveggen Besøkssenter

- Sagelva Vasskraftsenter

- Lesja Bygdemuseum

- Opplevelsessenteret Ville Krefter i Tafjord

- Bergtatt Opplevelser

Fra Åndalsnes kan du ta dagsturer til kjente attraksjoner i Norge. Aktuelle turmål er for eksempel Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Molde, Atlanterhavsveien, Mardalsfossen, moskussafari på Dovrefjell, Kristiansund, og ta båten ut til øyene ytterst i havgapet.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Overnatting

Camping
  • Hytter med bad og toalett
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages