Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Rundtur til fiskeværet Bud

  • Molde-Bud-Molde, Molde
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Molde til Bud online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Mindre enn en time fra Molde, beliggende ut mot storhavet, finner du fiskeværet Bud.

På 15-1600-tallet var Bud det største handelsstedet mellom Bergen og Trondheim. I dag er Bud fortsatt et aktivt og sjarmerende fiskevær.

I Bud kan du nyte synet av godt vedlikeholdte bygninger, besøke noen av de små butikkene eller en kafé eller restaurant.

Du kan også besøke Ergan Kystfort, et tysk kystfort bygd i krigsårene 1940-45, i dag restaurert som et krigsminnemuseum. Utstillinger av lokale og regionale begivenheter fra 2. verdenskrig. Ergan er også et flott utsiktspunkt over fiskeværet Bud og Hustadvika.

En annen flott mulighet i Bud er å gå «Kyststien». Denne stien går hovedsakelig langs sjøkanten og tar deg gjennom bud og langs sjøen med fantastisk utsikt til storhavet og Hustadvika. Beregnet tidsforbruk er ca. 45 minutter (7 km). Hvis du reiser på den tidligste avgangen på dagen , har du litt tid i Elnesvågen på veien tilbake. Her finner du fine butikker og andre servicetilbud.

Avgang fra: Molde trafikkterminal


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
kr 246,- pr person voksen

Price

Description Price*
Billetter Fra 246,00 Pr. person
* Price from
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages