Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal RAUMA

RomsdalEvent

  • Tokle, Rauma
  • +47 92027004
  •  /  km From You
Overview

RomsdalEvent tilbyr skreddersydde opplevelser som kombinerer overnatting og kulinarisk mat med spennende aktiviteter i en spektakulær Romsdalsnatur til bedrifter og grupper som ønsker seg det lille ekstra.

Vi tilbyr opplevelser for hele året. Alt fra toppturer på ski til Kirketaket, vandring over Romsdalseggen eller "Gårds-konkurranser" og tvekamper med Gaute Grøtta Grav. 

Ønsker dere et annerledes og litt utradisjonelt bryllup ute i naturen?
Vi skreddersyr ditt "Villmarksbryllup" i Romsdalen. Med vielse på Litlefjellet i Vengedalen finnes det vel knapt noe finere kulisser rundt en bryllupssermoni noe sted i verden. Bryllupsfesten holdes i vår egen "Villmarkscamp" på Grøttamoen i Isfjorden. Vi pynter til fest i Grindhuset, tenner opp i grua, tar fram reinsdyrskinna, setter på bålkaffen og avslutter kvelden med gitarspill rundt bålet. Vi ordner også overnatting og transport.

RomsdalEvent har også sin egen villmarkscamp i Isfjorden. Her kan vi ta imot små og store grupper i Grindhuset, rundt grua eller i vikingteltet. Kombiner gjerne foredrag med villmarkspub, bålkaffe og god mat og drikke i vår flotte utendørsleir.

Ut fra vår innholdsrike meny lager vi i samarbeid din drømmeuke, weekend eller dag. Alt sammen pakket inn i den flotte naturen i Romsdalen.

Har du andre ønsker, så skal vi gjøre så godt vi kan for å oppfylle dem. Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon!


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages