Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Romsdal glamping

  • Romsdalsvegen 6915, Rauma
  • +47 40416751
  •  /  km From You
Overview

Vil du våkne til fuglesang og lyden av vindsus fra gigantiske trær rundt teltplassen ?
Sommeren er det ideelle tidspunktet for å glampe - en ny type turistglede med stor og voksende popularitet over hele verden. Dessuten er møte med naturen en av de beste måtene å komme seg vekk fra en stressende hverdag.
Romsdal camping og glamping tilbyr en glampingopplevelse med to telt på en glampingplass med en fredfull følelse i et glamorøst telt.

Hva er glamping?
Glamping og friluftsliv er den enkleste måten for avslappning, ha det gøy i godt selskap eller ha en uforglemmelig helg med familien.
Med overnatting i teltene får man avslapning , muligheten til å nyte naturen, puste frisk luft, fiske, møte soloppgangen ved elva, fyre opp bål, grille i peisen og tenke over livet. Og i tillegg sove varmt i en myk seng og våkne opp til fuglesang med solskinn i vinduer og på teltduken.
Utenfor teltene ved elven er det en koselig uteplass med utepeis og vedfyrt badestamp. Badestampen kan leies. 

Veien til camping&glamping  er god stand, ligger ved E136.

Teltplassen ligger fredelig og vakker plass tett på elven Rauma. Her kan du bo i et spennende og komfortabelt mongolsk yurt-lignende telt med nydelig utsikt til elven Rauma. Teltet har strøm og belysning. Dette teltet har en koselig innredning i mongolsk stil med mange puter, tepper, lavt bord og dobbeltseng som kan deles til to enkeltsenger med mulighet til å sette inn to ekstra sengeplasser (mot tillegg kr. 100 pr. seng, betales ved booking). Her må man ha egen sovepose. Vi har en egen hytta godt utstyrt for mat laging med kjøleskapet.  Dusj og toalett  finnes på stedet. 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages