Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Romsdal glamping

  • Romsdalsvegen 6915, Rauma
  • +47 40416751
  •  /  km From You
Overview

Vil du våkne til fuglesang og lyden av vindsus fra gigantiske trær rundt teltplassen? Sommeren er det ideelle tidspunktet for å glampe - en ny type overnatting med stor og voksende popularitet over hele verden. Dessuten er et møte med naturen en av de beste måtene å komme seg bort fra en stressende hverdag. Romsdal camping og glamping tilbyr en fredfull opplevelse i to glamorøse telt på en glampingplass.

Hva er glamping?
Glamping og friluftsliv er den enkleste måten for å slappe av, ha det gøy i godt selskap eller en uforglemmelig helg med familien. Ved å overnatte i et glampingtelt får du slappe av, nyte naturen, puste frisk luft, fiske, se på soloppgangen ved elva, fyre opp bål, grille i peisen og tenke over livet. I tillegg sover du godt i en varm, myk seng og våkner opp til fuglesang med solskinn på teltduken. Utenfor teltene ved elven er det en koselig uteplass med utepeis og vedfyrt badestamp. Badestampen kan leies. 

Veien til Romsdal Camping & Glamping er i god stand og ligger ved E136. Teltplassen ligger på en fredelig og vakker plass, og du bor i et spennende og komfortabelt mongolsk yurt-lignende telt med nydelig utsikt til elven Rauma. Teltet har strøm og belysning, og et koselig interiør i mongolsk stil med mange puter, tepper, et lavt bord og en dobbeltseng som kan deles til to enkeltsenger. Mulighet til å sette inn to ekstra sengeplasser (mot et tillegg på kr 100/seng, betales ved booking). Her må du ha egen dyne/sovepose. I tillegg kan du leie en hytte som er godt utstyrt for mat laging og med kjøleskap. Tilgang til dusj og toalett. 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages