Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Romsdal camping og hytter

  • Romsdalsvegen 6915, Rauma
  • +47 40416751
  •  /  km From You
Overview

Romsdal camping og hytter har to hytter oppe i fjellet, fem km fra hverandre, i et fantastisk dalføre med en elv og små tjern. Hyttene ligger i bygda Verma, ca 30 km fra Åndalsnes. Verma ligger i den spektakulære Romsdalen, en turistmagnet som tiltrekker seg folk fra hele verden, særlig på grunn av de mange aktivitetene i området. Her kan du bestige fjell, klatre, sykle og gå lange fjellturer, samt besøke Trollveggen, Romsdalshorn og Trollstigen. 

Den ene hytta heter Stølen Nord, ligger fem kilometer fra Verma og er cirka 55 kvm. Den passer for 2-5 personer og har en fantastisk utsikt. Hytta inneholder gang, kjøkken med åpen løsning mot stue og to soverom med køyesenger. Alle rom er møblert. I tillegg er der vedovn, gassovn til matlaging, matkjeller, innlagt kaldt vann, utedo og en grillplass. Leier sørger selv for sengeklær eller sovepose.

Tverraa Sør er 25 kvm og passer for 3-7 personer. Hytta har god utsikt over området, ingen hyttenaboer i nærheten og ligger omtrent ti km fra Verma. Denne hytta inneholder kjøkken med åpen løsning mot stue, soverom med køyeseng samt hems med plass til to-tre personer. I tillegg er der gassovn til matlaging, vedovn, utedo og en stor terrasse. Her er det ikke inkludert vann. Vann hentes i elva, cirka 50 meter unna. Hytta har også et anneks på omtrent 12 kvm med to køyesenger. Leier sørger selv for sengeklær eller sovepose.

Her har du mulighet å se elg, hjort og annet vilt. Området har også fiskemuligheter, her kan du kjøpe fiskerettighet etter avtale med utleier.

 En del av veien opp til begge hyttene har krevende kjøreforhold, her anbefales bil med firehjulsdrift.

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Facts

Landscape
Mountain area
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages