Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Romsdal camping - hytter

  • Romsdalsvegen 6915, Rauma
  • +47 40416751
  •  /  km From You
Overview

Romsdal camping og glamping har to hytter  oppe fjellet og disse ligger 5 km fra hverandre. Hyttene ligger i bygda Verma, ca 30 km fra Åndalsnes. Verma ligger i den verdenskjente og spektakulære Romsdalen som er en turistmagnet som tiltrekker seg folk fra hele verden, særlig på grunn av de mange aktivitetene som området har. Her kan man bestige fjell, klatre, sykle og gå lange fjellturer. Trollveggen, Romsdalshorn og Trollstigen er kan du også besøke her. 

De to hyttene ligger på fjellet i et fantastisk dalføre med fin elv, små tjern og vann. Hyttene ligger 5 km fra hverandre. 

Den ene hytta heter Stølen Nord, ligger ca 5 km fra Verma  og er cirka 55 kvm stor. Fantastisk utsikt og passer for 2-5 personer. Denne hytta inneholder: Gang, kjøkken med åpen løsning mot stue, to soverom med køyesenger. Alle rom er møblert. I tillegg er vedovn, gassovn til matlaging, matkjeller, innlagt kaldt vann, utedo og en grill plass. Leier sørger selv for sengeklær eller sovepose.

Tverraa Sør er 25 kvm og passer for 3-7 personer. Hytta har god utsikt over området.og har ingen hyttenaboer i nærheten. Hytta ligger omtrent 10 km fra Verma. Denne hytta inneholder: Kjøkken med åpen løsning mot stue, soverom med køyeseng samt hems med plass til to-tre stykker. I tillegg er gassovn til matlaging, vedovn, utedo og en stor terrasse. Her er det ikke inkludert vann. Vann skaffes i elva, cirka 50 meter fra hytta. Hytta har også et anneks på omtrent 12 kvm med to køyesenger. Leier sørger selv for sengeklær eller sovepose.

Her er mulighet å se elg, hjort og annet vilt. Området har også fiskemuligheter. Kjøp av fiskerettighet og pris etter avtale med utleier.

 En del av veien opp til begge hyttene har krevende kjøreforhold.  Her anbefales det sterkt å bruke FWD-bil.

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Facts

Landscape
Mountain area
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages