Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Overnatting i Norges råeste hengekøyepark - Digergubben

  • +47 99238750
  •  /  km From You
Overview

Nesten på toppen av Digergubben (527 moh.) finner du en hengekøyepark. Selve parken består av 50 mm tykke nedfelte stålstenger  med festepunkter i fjellet, og kan per i dag huse rundt åtte hengekøyer. Her har du en fantastisk utsikt og kan sovne ved solnedgang og våkne til vakker soloppgang – om du er heldig med været. 

Du bør bestille plass (se bookingknapp). På denne måten er du sikker på at du har plassen for deg selv når du kommer. Hengekøyeparken har tilgang til toalett som er reservert for gjester med reservasjon. 

Kort om turområdet
Området er ideelt for turer og er godt tilrettelagt. Sherpaer fra Nepal har steinlagt stien og bygd trapper, og byggverket er verdt turen i seg selv. I tillegg får du en fantastisk utsikt til fjell, fjord og hav. Terrenget er bratt, men de opparbeidede trappene gjør området tilgjengelig for mange. Vær oppmerksom på at trappene er noe høye innimellom. Disse fører til Digergubben på 527 moh og du finner rasteplasser med steinbenker spredt jevnt oppover mot toppen.

Selve hengekøyeparken ligger 5-6 minutters gange fra trappen/stien, slik du/dere ikke blir forstyrret av andre som går forbi. Hengekøye og utstyr kan leies om ønskelig.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages