Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal MOLDE

Overnatting i hengekøyepark ved havet - Riksgrensen

  • +47 99238750
  •  /  km From You
Overview

Nå kan du overnatte helt nede ved sjøkanten, hvor den gamle riksgrensen mellom Sverige og Danmark/Norge var fra midten av 1600-tallet.
Datoen du velger i booking-kalenderen er din ankomstdato. Her kan du oppleve vakker natur, magiske solnedganger og nydelige soloppganger.
Parken ligger altså helt nede ved havet, og det er fine muligheter for å tenne opp bål her. Det er laget en helt egen ny sti ned, slik at en slipper turgåere forbi. 

Har du med barn er det også plass til et lite telt mellom trærne, og nede i fjøresteinene er det supert å lete etter krabber og andre skapninger. Perfekt sted for barn!

Når en booker plass er en alltid sikret å få hele parken for seg selv, uanhengig av hvor mange en er når en booker.

Kort om turen
Dette er en tur som passer alle, en parkerer på Sandane turparkering, og spaserer 50-100 meter bort hovedveien før en tar ned til høgre mot havet ved "Riksgrense" skiltet. Her følger en stien som er ryddet ned til havet. (ca. 10 minutters gange.)  
Parken ligger perfekt plassert, like ved Sandane turområde. Her ligger en av Møre og Romsdals fineste badestrand/sandstrand. Denne burde absolutt testes! Det er også laget fin grussti her, perfekt for en sparsertur i havgapet.

Du kan også få leie hengekøye og utstyr av oss om du ikke har dette.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages