Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Overnatting i hengekøyepark ved havet – Riksgrensen

  • +47 99238750
  •  /  km From You
Overview

Nå kan du overnatte i Midsund helt nede ved sjøkanten, hvor den gamle riksgrensen mellom Sverige og Danmark/Norge var fra midten av 1600-tallet. Datoen du velger i booking-kalenderen er din ankomstdato. Her kan du oppleve vakker natur, magiske solnedganger og nydelige soloppganger. Parken ligger altså helt nede ved havet, og det er fine muligheter for å tenne opp bål her. Det er laget en helt egen ny sti ned, slik at en slipper turgåere forbi. 

Har du med barn er det også plass til et lite telt mellom trærne, og nede i fjøresteinene er det supert å lete etter krabber og andre skapninger. Dette er et perfekt sted for barn!

Når du booker plass er du alltid sikret å få hele parken for deg selv, uanhengig av hvor mange dere er når du booker.

Kort om området
Du kan parkere på Sandane turparkering og spaserer så 50-100 meter bortover hovedveien før du tar ned til høyre mot havet ved "Riksgrense"-skiltet. Her følger du stien som er ryddet ned til sjøen (ca. 10 minutters gange). Parken ligger perfekt plassert like ved Sandane turområde. Her ligger en av Møre og Romsdals fineste badestrand/sandstrand. Et lite bad bør absolutt testes! Det er også laget fin grussti, perfekt for en spasertur i havgapet.

Du kan også få leie hengekøye og utstyr av oss om du ikke har dette.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages