Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Onakaia

  • Frisberget 18, Ålesund
  • +47 90506974
  •  /  km From You
Overview

Hustadvika Adventure tilbyr overnatting på Onakaia. Feriehuset er lokalisert på Ona, like utenfor Molde. I nærheten finner du blant annet Ona Fyr, og Midsundtrappene er en båttur unna.

Onakaia består av tre separate leiligheter med til sammen 28 sengeplasser. Det historiske overnattingsstedet er plassert ytterst på kaia med storhavet like utenfor vinduet – vilt og vakkert uansett storm eller blikkstille vann. Du kan kaste fiskestanga fra verandaen, besøke et av Ona sine kjeramikkverksted, ta en tur innom den koselige kaféen To runde pinner og Glade kopper, eller rusle opp til det velkjente Ona Fyr. Sandstrand og fjøresteiner innbyr til avslapning og utforskning for både store og små, og øya er populær blant fuglekikkere.

Hustadvika Adventure byr også på et rikt utvalg aktiviteter. Salt- og ferskvannsfiske, garnfiske og krabbefiske er blant de mest populære. I et natureldorado som dette er også fjellturer og grottevandring svært aktuelle muligheter, med skreddersydde turer for ethvert ønske og behov. ATV-utflukter, ørnesafari og besøk hos lokale matprodusenter topper også lista, og vi samarbeider med en rekke aktører i området for å kunne tilby et komplett opplegg for små og store, firma så vel som private.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages