Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal Smøla

Olsens Pensjonat

  • Veiholmen, Smøla
  • +47 94240243
  •  /  km From You
Overview

Ytterst i havgapet på nordsiden av den vakre øya Smøla finner man det stolte fiskeværet Veiholmen. Hit kommer det turister gjennom hele året for å oppleve finvær så vel som ruskevær. En  finner fort  roen her ute på Veiholmen og man behøver egentlig ikke å ha så mange planer utover det å "være".  Veiholmen har koselige hvite trehus og smale gater og smau og her er det alltid kort vei til velassortert butikk og kafe og overalt har du utsikt til  bølger og skjær. 

Olsens Pensjonat ligger i hjertet av fiskeværet og er åpent hele året. Er man flere enn 8 personer finnes det flere overnattingsmuligheter like ved, bla. i vårt eget Røbekkhuset for ytteligere 8 personer. 

Pensjonatet er totalrenovert  med 2 moderne dusjbad og hyggelige soverom med deilige senger i form av 3 doble og 2 enkle rom.  De doble sengene kan med enkle grep omgjøres til separate senger. 

Kjøkkenet er til alment bruk og den rommelige lyse stuen likeså.  Varmekabler i underetasjen sørger for god og lun stemning i huset og en liten vedovn besørger den gode peislukten.

Her er det ingen forstyrrende tv'er, men godt trådløst internet gjør at hver enkelt kan oppdatere seg.

Men skulle man ønske flere opplevelser, så finnes det veletablerte lokale firmaer som tilbyr bla. padling mellom de tusen holmer og skjær rundt Smøla, havfiske fra sjark, dykking og fridykking i de vakre tareskogene, unike fotomuligheter av fugler og havørner fra nedsenkbart observatorie , værvandring med lokal guide.

Hav møter virkelig himmel her ute på den flate øya, og lyset på Veiholmen  er helt magisk . Det resulterer i  vakre solnedganger og kraftig nordlys og fornøyde fotografer!

Vi kan også tilby utleie av OlsenNaustet  til våre gjester, enten for hele oppholdet eller for et kveldsarrangement i unike omgivelser samt Røbekkhuset som ligger rett ved både Olsens Pensjonat og OlsenNaustet. Se egne beskrivelser. 

Velkommen til oss!


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages