Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Nordre Flatmark - overnatting

  • Romsdalsvegen 7802, Rauma
  • +47 97158274
  •  /  km From You
Overview

Nordre Flatmark ligger midt i Romsdalen, dvs midt mellom Åndalsnes og Bjorli, i Rauma kommune. Vi driver en sauegård, og det gamle gårdshuset har vi pussa opp og bruker det som gjestehus. Dette huset speiler i stor grad familiens historie på gården i snart 200 år.

Gjestehuset er det gamle gårdshuset på Nordre Flatmark. Gården ligger i sin helhet innenfor Romsdalen landskapsvernområde. Det er mye historie knytta til stedet og gjestehuset pga spesielle hendelser, fordi den svært gamle veien gjennom dalen fortsatt er intakt her på gården, og fordi det har vært et kirkested i flere hundre år. Gjestene våre er svært interessert i historiefortelling og omvisning både inne og ute.
Gjestehuset har 15 gode sengeplasser (pluss 2 sovesofaer fordelt på 6 soverom og 2 stuer der vi har satt inn 1 - 2 senger). Om behovet er stort, har vi 4 køysenger  i ei lita hytte på gårdstunet, noe som kan være spennende og populært for de yngre. 2 etasjer med bad og toalett i hver etasje. Ett stort, godt utstyrt kjøkken. Innlagt breibånd i huset.
Laksefiskesone med attraktive fiskeplasser for både flue og sluk.

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages