Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Nordic Light Fotohus

  • Konsul Knudtzonsgt 4B, Kristiansund
  • +47 98485551
  •  /  km From You
Overview

Nordic Light Fotohus er et kulturhus midt i sentrum av Kristiansund. Fotohuset skal hele året fylles av spennende fotokunst og andre kulturarrangementer. Nordic Light Café & Bar er åpen etter arrangementer og hele sommeren. Her serveres hjemmebakte raw food kaker og deilig espressobasert kaffe. I tillegg rommer huset et kulturkollektiv med kontorlandskap og med sine store galleri og møterom; alt fra utstillinger, markeder, konserter, feiringer, selskaper, seminarer, yogaundervisning, og workshops.

Nordic Light Fotohus sitt hovedarrangement er den årlige Nordic Light Festival of Photography som Norges største og viktigste møtested for fotografi. Her samles hele Norges fotobransje og internasjonale aktører for å mingle, dele erfaringer og stifte nye bekjentskaper. I 2021 er du velkommen til en langhelg 27. – 31. oktober fullspekket av foredrag med Nordens og verdens fremste fotografer, aktuelt fotofaglig program, debatter, morgenfilmer, café-talks, boksigneringer, portfolio reviews, galleri-guide, og ikke minst et herlig festivalområde med fotoutstillinger, café, bar og Djs.

Nordic Light Fotohus ønsker å plante dype røtter i Kristiansund og forankre byen som stedet der skapende kunstnere møter et åpent publikum. Huset skal bygges rundt likestilling, respekt, ytringsfrihet og miljøvern. For som eneste profesjonelle visningssted på Vestlandet med fotografi som spesialfelt, representerer Nordic Light en egen stemme på den visuelle kunstscenen i regionen og nasjonalt.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages