Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Molde, mystiske Bergtatt & Atlanterhavsvegen

  • Kristiansund - Molde - marble caves - Atlantic Road- Kristiansund, Kristiansund
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Sommeren 2021 er det dessverre ingen turer til Bergtatt pga Corona. Kjøp billetter for rundtur med buss fra Kristiansund til Molde, Bergtatt marmorgruver og Atlanterhavsvegen online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Kristiansund - Molde - Bergtatt - Atlanterhavsvegen - Kristiansund

Denne turen kombinerer et besøk i marmorgrottene Bergtatt og det som ofte kalles verdens vakreste veg – Atlanterhavsvegen. Du får også litt tid i Molde.

Molde er kjent for sin fantastiske utsikt mot Moldepanoramaet – den imponerende fjellrekken på andre siden av fjorden. Om sommeren lever byen opp til sitt kallenavn «Rosenes by», og i juli (uke 29) går den verdensberømte jazzfestivalen av stabelen.

Marmorgrottene er en del av Naas Kalksteinsbrudd, en ganske spesiell marmorgruve. I noen av tunellene som ikke er i drift, finner vi Bergtatt besøkssenter. Disse grottene fungerer både som konsertarena og er en attraksjon i seg selv.

Besøket omfatter en båttur på grottenes krystallklare og trollbindende belyste vann. Langt inne i grottene får du mulighet til å smake på det rene fjellvannet direkte fra fjellveggen. Etter båtturen besøker dere konserthallen, der dere får se en video om historien til gruven og om dagens drift.

Deretter går turen videre til Atlanterhavsvegen. Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistveg.

På denne rundturen stopper bussen ved Eldhusøya, hvor du finner «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle.

Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. (Åpent lørdag og søndag om våren og hver dag i perioden 1. juni – 31. august.)

Returen til Kristiansund går via Kårvåg.

Avgang fra: Kristiansund trafikkterminal


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
kr 815,- pr person voksen

Price

Description Price*
Billetter Fra 815,00 Pr. person
* Price from
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages