Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Molde, Atlanterhavsvegen & Kristiansund (en vei)

  • Ålesund-Molde-Atlantic road-Kristiansund, Ålesund
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Kjøp billetter for enveistur med buss fra Ålesund til Molde, Atlanterhavsvegen og Kristiansund online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Ålesund - Molde - Atlanterhavsvegen - Kristiansund
Denne turen tar deg fra Ålesund via Molde til det som ofte blir omtalt som verdens vakreste veg, Atlanterhavsvegen, og Kristiansund.

Reiser du mandag – fredag har du litt tid i Molde, og kan rusle rundt i denne sjarmerende byen mellom fjorden og Moldemarka. Fra Molde har du fantastisk utsikt mot fjorden og fjellene på den andre siden, og byen har et stort utvalg butikker, kafeer, etc.

Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistveg.

På denne rundturen stopper bussen ved Eldhusøya, hvor du kan utforske «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle.

Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. Ellers har området vakker natur, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter.

Kristiansund er Norges klippfiskby, med levende tradisjoner for bacalao og klippfiskretter som serveres på alle restauranter og de fleste kafeteriaer i byen. I tillegg har byen gatekjøkken som serverer en av Kristiansunds spesialiteter - ekte Fish and chips, lokalt kalt "fishan". Byen har også et rikt kulturliv og store og små butikker og serveringssteder.

Avgang fra: Ålesund rutebilstasjon, spor 4


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
kr 467,- pr person voksne

Price

Description Price*
Billetter Fra 388,00 Pr. person
* Price from
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages