Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Nordmøre RINDAL

iTrollheimen - arrangør av opplevelsesturer i Trollheimen

  • Rindalsvegen 2, Rindal
  • +47 93088652
  •  /  km From You
Overview

iTrollheimen er lokalisert i Rindal med Trollheimen fjellområde som kontorlokale. 

Vi er ute etter å finne de små tingene som kan gi de store opplevelsene. Vår filosofi er at du ikke nødvendigvis trenger å være på de høyeste fjellene eller i de bratteste bakkene for å få de største opplevelsene. Vi mener at man både lærer og opplever best når man har det gøy. Derfor får er ordtaket vårt Oppdage ved å Oppleve.

Vi ønsker at de som kommer til oss skal få en kontrast til hverdagen og målet er ett skuldersenk på noen centimeter. Hos oss skal man oppleve mestring i å bli kjent med skapningene vi møter og aktiviteter vi må gjennomføre.

iTrollheimen skreddersyr i stor grad opplevelsene, men vi har også noen faste tilbud i form av camper for barn og unge og aktivitetsløype/underholdning for firma og grupper.

Med god kompetanse på formidling av både lokal historie, kultur og naturverdier blir turen og møtet i Trollheimen løftet noen hakk. Siden vi er i trollenes rike må vi tenke som trollene. Dermed skaper vi unike naturopplevelser gjennom å gjøre det usynlige synlig og tilgjengelig for alle.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages