Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Nordmøre RINDAL

iTrollheiemen - leie av Trollhøtta

  • +47 93088652
  •  /  km From You
Overview

Like ved foten av Trollenes rike i Helgetunmarka ligger vår utleiehytte Trollhøtta. Rett utenfor hyttedøra starter en masse flotte turmuligheter både om sommeren når fuglene synger sin sommersang fra furu og bjørk og om vinteren når snøen slår mot vinduene og rypene kakler i liene.

Trollhøtta er en 82m2 tradisjonell stavlafthytte med badstu og peis og innendørs utedo. Her er det fokus på kos og hygge. Er du lei av mas og fjas kan du komme hit for å senke skuldrene litt. Her er det verken tv, oppvaskmaskin, stereoanlegg eller varmepumper. Her er knitter fra peisen, yatzi-terningen som ruller over bordet og naturens egne lyder dominerende. Det skal nevnes at det har vært hørt troll noen ganger, men sånn må man bare regne med her.

Fra Trollhøtta er det kort avstand til Langvatnet hvor du kan låne båt eller kano og fiske en bedre kveldsmat. Her er også flotte omgivelser rundt gapahuken med bålkos eller badeliv.

Hytta har 10 soveplasser fordelt på 3 soverom og hems. Flott hytte for en eller to familier, vennegjengen eller alle andre. Det er bilveg helt frem til hytta hele året.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Green Travel
The iTrollheiemen - leie av Trollhøtta has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages