Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal MOLDE

Hjertøyruta - båt over til Hjertøya

  • Fra Reknesmoloen, nedenfor Molde Fjordstuer, Molde
  • +47 71205000
  •  /  km From You
Overview

Idylliske Hjertøya er et flott rekreasjonsområde hvor man kan leie robåt, fiske, dra på piknik, gå langs merkede stier eller bade i sjøen. Her kan du få et innblikk i lokal kystkultur på Fiskerimuseet (avdeling av Romsdalsmuseet). Billett til omvisning i husene, kjøpes på Hjertøya. Museet er bygd som et lite fiskevær med bolighus, rorbuer, trankokeri, mekanisk verksted og en stor samling av båter. Det viser lokal kystkultur, arbeidsliv og levekår fra omkring 1850. Gratis utstilling om multikunstneren Kurt Schwitters og ”Die große Merz” – søyle på Hjertøyplassen. Det er også en fin natursti gjennom øyas landskap, som starter ved husene til Fiskerimuseet. 

«Hjertøyruta» (skyssbåten) går fra Reknesmoloen / Molde gjestehavn. Dette er i vestenden av Storgata i Molde. Rett øst for Aker stadion og rett sør for Hotell Molde Fjordstuer. Ruten går tirsdag-søndag om sommeren (juni-august). Hjertøyas Venner har kafé og kiosksalg på Hjertøyplassen i helgene. Schwittersutstillingen i løa er åpen fra medio juli, gratis adgang.

Viktig informasjon:
Billetten til båten kan bli brukt på valgfri avgang, tur/retur. Vi gjør oppmerksom på at på veldig solrike dager, kan det være mange som vil over til Hjertøya. Vær tolmodig, og vent på båten som kjører deg over til Hjertøya. Det tar ca 10 minutter over til Hjertøya, og båten går i skyttel hvis det er gjenstående passasjerer på kaia. Da vil rutetidene kunne fravike noe. Siste retur fra Hjertøya er kl 17:15.

Daglige avganger, unntatt mandager:
Avganger fra Molde/Reknesmoloen:
12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00.

Retur fra Hjertøya:
12.15, 13.15, 14.15, 15.15, 16.15 og 17.15.

For bestilling av båten utenom rutetidene, ta kontakt med Classic Norway AS e-post: post@classicnorway.no


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages