Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal RAUMA

Guidet tur over Romsdalseggen

  • Vollan 3, Rauma
  • +47 71222500
  •  /  km From You
Overview

Bli med oss som kjenner hver stein over Romsdalseggen :-)

Turen starter fra Åndalsnes sentrum hvor vi tar Romsdalseggenbussen opp til startpunktet i Vengjedalen som tar ca 15 minutter.

Starten går opp langs elva med stolte Vengetind på vår venstre side og Romsdalshorn litt lenger frem. Blånebba heter fjellet rett imot, som vi ikke forserer som del av Normalruta. Ekstremruta inkluderer Blånebba klyving som gir en enstra piff for de som liker det!

Siste vannfylling tar vi vanligvis ved den nye brua oppe i første henget, og fortsetter så et slakt parti før vi forserer første steinurpartiet mot første topp punktet. Herfra og inn til toppen ned mot Åndalsnes sentrum forserer vi unike partier med Trollveggen langs vår venstre side, Isterdalen med Bispen, Kongen og Dronninga, og havet ut fra Åndalsnes mot Molde. På vår høyre side ser vi Isfjorden med Kirketaket som den mest kjente toppen. Turen er sikret med kjetting på alle utsatte partier hele veien så her kan alle komme seg over med spektakulær utsikt hele veien.

Når vi når Aksla, toppen ned mot Åndalsnes går vi den helt nye stien hvor våre Sherpavenner har lagt stein på stein for å gi oss en mest mulig behaglig og trygg steintrapp ned til Rampestreken hvor vi kan gå ut "i lufta" og skue utover Romsdalen. (selfieplass nr 1) Videre følger vi stien med steintrapp partier ned til Åndalsnes sentrum hvor mat, drikke og butikke med unike produkter venter p å serve oss videre :-)

Pris kr 4.000,- pr guide, hver guide tar 4-6

Turen tar vanligvis 5-6 timer

Ta kontakt på tlf 71222500 så tilpasser vi en tur for deg og dere!


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages