Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Gjerdebua overnatting

  • Stuttnesvegen 90 og 92, Molde
  • +47 41573840
  •  /  km From You
Overview

Gjerdebua er ei renovert sjøbu i Midsund som ble satt opp i 1932. Den har to leiligheter på 170kvm og 160 kvm.

Gjerdebua ligger i Midsund sentrum med kort gåavstand til de kjente Midsundtrappene opp til Midsundhornet og Deriggubben og den populære hengekøyparken. Fra Gjerdebua er det også en kort gåtur inn til sentrum med blant annet spisesteder, sportsbutikk og dagligvarebutikker.

Leilighetene er store og flotte. Den ene er i 2 etasje har 4 soverom med 13 faste sengeplasser, men med ekstra senger er det plass til 16 personer. Her er det også biljardbord, ei stor stue med åpen løsning til kjøkken og to bad. Gode sitteplasser til alle gjestene. Liten veranda men man kan også nyte det store området rundt sjøbua.

Toppetasjen har to soverom og en hems, soveplasser til 6 Muligheter for flere ekstrasenger. Soverom med har eget bad, et flott kjøkken, stue med store vindu og en hems med flott utsikt. Stor tilhørende veranda med plass til alle gjestene. Her kan også veggene trekkes ned så her kan lange kvelder nytes ute med gode venner. Leilighetene er godt utstyr . Selskapslokalet kan kombineres med leilighetene om dere for eksempel kommer i en stor gruppe og for eksempel kan samles der til felles måltid eller til møtevirksomhet.

Gjerdebua har også bobilparkering til 4-5 bobiler. Her får de tilgang til strøm og sjøbuas bad i første etasje med egen vaskemaskin og tørketrommel. Vi har utleie av både Supbrett, Trøbåt og Øien 620 båter med 70hk.

I første etasje har vi laget til selskapslokale med kjøkken og to toalett, ett for handicap. Her kan det holdes selskap, møter eller seminar.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages