Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Nordmøre Smøla

Fra Veiholmen (Smøla) til Kristiansund (en vei)

  • Veiholmen, Smøla - Kristiansund, Smøla
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Veiholmen - Edøy - Kristiansund

Kjøp billetter til denne turen med buss fra Veiholmen, Smøla til Kristiansund online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Når besøket på Veiholmen er over, tar denne turen deg tilbake til Kristiansund. Fra Veiholmens trange smug og storslåtte utsikt, tar du bussen tilbake til Edøy. På turen kan du nyte utsikten til det særegne landskapet på Smøla. Fra Edøya tar du hurtigbåten tilbake til Kristiansund.

Har du litt tid i Kristiansund, er det mye å se i denne sjarmerende byen i havgapet.

Kristiansund er Norges klippfiskby, med levende tradisjoner for bacalao og klippfiskretter som serveres på alle restauranter og de fleste kafeteriaer i byen. Byen har også et rikt kulturliv og store og små butikker og serveringssteder.

Avgang fra: Veiholmen
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes på helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.
​​​​​


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
kr 537,- pr person voksen

Opening hours

All Year
Daily
See All
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages