Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal VESTNES

Fjordcruise Romsdalsfjorden

  • Sjøgata 41, Vestnes
  • +47 41784222
  •  /  km From You
Overview

Uforglemmelige opplevelser på sjøen Romsdalsfjorden

Med den flotte  båten på 43 fots som er en trawler "Bare Du" ,gir vi grupper på inntil 10 personer muligheten til å oppleve dags-cruise til forskjellige destinasjoner i Romsdalsfjorden og til øyene ut mot havet. 

Her kan man besøke kjente perler og destinasjoner som f.eks. båttur til berømte Ona Fyr, til vakre Bud eller fiskeværet Bjørnsund. Vi kan også tilby båttur slik at dere kan gå tur på de spektakulære Misundtrappene og se utover sjø og fjell på toppen. Hva med en tur innover fjorden til Kompani Lauritzens Åndalsnes og historiske Veøya? Eller hva med en tretimers tur inn mellom Molde-holmene, gå i land på Hjertøya, eller bare tilbringe tid på fjorden og kanskje være så heldig å oppleve opptil 200 grindhval omringe båten. Det oppleves hver sommer! Vi vet også hvor havørna hekker.

Vi kan skreddersy opplevelser og du finner flere turforslag på vår webside. Ønsker du å unngå folkemengder og finne de gjemte perlene utenfor allfarvei? Ønsker du barnevennlige aktiviteter? Eller er du på jakt etter fysiske utfordringer i spektakulær natur? Mulighetene er her!

Som mannskap om bord vil vi gjøre vårt ytterste for å gi deg og ditt reisefølge en uforglemmelig smak av det gode liv til sjøs. Dette inkluderer guiding, sikkerhetsgjennomgang og den beste komfort.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages