Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal SURNADAL

Fjellfiske i Surnadal

  • Bårdshaugvegen 1, Surnadal
  • +47 92405053
  •  /  km From You
Overview

Surnadal kommune er kjent for sine lakselver. Men det du kanskje ikke visste er at kommunen også har et rikt tilbud av spennende fjellfiskevann.

Frodige og mektige daler som Folldalen, Vindøldalen, Nordmarka, Romådalen, Kvennsetdalen, Gammelseterdalen, Neådalen og mange flere ligger bare og venter med sine uoppdagede fiskeperler. Her finner man fiskemuligheter for småbarnsfamilien så vel som for eventyreren. Fisken er av god kvalitet og i mange vann ligger kilosrugger å lurer.

Kjente turistliner som "Trekanten", "Fjordruta" og stien til Snota slynger seg langs mange gode fiskevann. Så ikke glem å pakke fiskestanga selv om du primært skal på fottur. Det vil du ikke angre på.

Fjellfiske i Surnadal fungerer som et overbyggende kort for de fleste grunneierlag i Surnadal kommune (kan kun kjøpes på Inatur.no). Kortet gjelder alle vann i Surnadal kommune som er innen sonen unntatt vatna Skrøåvatna og Vassdalsvatnet i Vindøldalen og Follsjø/Gråsjø i Folldalen. Disse har egne kort.
Kortet "Fjellfiske i Surnadal" og andre kort kan kjøpes ved å klikke på denne linken.

Man kan også kjøpe fiskekort for hvert enkelt grunneierlag i Surnadal. Kontaktinformasjon til de enkelte grunneierlag finner du på:  http://midtnorsknatur.no/nb-NO/Trollheimen/Fjellfiske/Fiskekort.aspx


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Price

Description Price*
Pris 70,00 Per dag
* Price from
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages