Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal Averøy

Drømmebrygga

  • Ekkilsøyveien 257, Averøy
  • +47 97769776
  •  /  km From You
Overview

Drømmebrygga er ei flott fiskebrygge nær Atlanterhavsvegen, med kort vei til Kristiansund og Molde. Mange opplevelser både på stedet og i nærområdet, perfekt for storfamilien eller vennegjengen. Tilbring sommeren her med bading, fiske og spennende opplevelser!

Selv om Atlanterhavsvegen og området ved Hustadvika er verdenskjent for sitt tøffe og unike vær, ligger Drømmebrygga i le for storhavet.

Atlanterhavets kraft og brutale skjønnhet kommer tett på deg når du besøker oss. La vår brygge være samlingspunktet for turer til grotter, klatrevegger, turstier og ekspedisjoner ut på havet; kanskje for å  fiske eller fotografere havørn eller niser.

Drømmebrygga fra 1910 er innredet med sjarmerende gjenbruksmøbler, og om natten ligger du i rent sengetøy fra renseri og de beste hotellsenger fra Wonderland.

Opplevelsene du samler hos oss på Drømmebrygga kan du dele på sekundet, med vår fibertilknytning til nettet. I tillegg til boenhet og overnatting, har våre gjester fri tilgang til alle spennende fellesarealer som naust, bryggekjeller, bryggeloft, flytebrygge og uteområder.

 

Denne sommeren leier vi ut den største boenheten på ukesbasis; 5 soverom, 9 senger, ca 15 sengeplasser; perfekt for Norgesferie og opplevelse for store og små.
Dette stedet kan også benyttes til treningssamling, bedriftssamlinger eller arrangementer – ta kontakt med vertskap for å avtale muligheter.

Ta også kontakt med oss vedrørende båt; egen båt og utslepp / eller båtførerbevis


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages