Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal SURNADAL

DNT Sætersetra turisthytte

  • +47 71676937
  •  /  km From You
Overview

Kristiansund og Nordmøre turistforeningshytte i Surnadal.

Sætersetra er en liten sjarmerende hytte som ligger oppe i sørsiden av Surnadalsdalføret. Hytta har vært i privat eie før turistforeningen overtok den, og interiøret har fortsatt preg av hjemmekoselige detalher. En stor peis i stua sørger for at kveldene på Sætersetra blir riktig hyggelige.

Hytta er en av to hytter som ligger som bindeledd i mellom rutenettene Fjordruta og Trollheimen, Vindølbu i Vindøldalen er nærmeste hytte i Trollheimen. I retning Fjordruta er det Hermannhytta, den andre "bindeleddshytta" som er neste hytte. Fra denne kan man gå videre til Grytbakksetra.

I hytta er det 2 soverom. Soverom 1 har dobbelkøyer, (plass til 4) og soverom 2 har 2 enkle køysenger (plass til 4). Det er også mulig å plassere 1 person på sofa i stua.

Beliggenhet: Hytta ligger i skogsterreng, rett bak hytta renner bekken fra Grytvatnet forbi. Her er det en fin badekulp for de som ønsker å ta kveldsstellet i det fri. Om man ønsker en fisketur kan man følge stien i retning Vindølbu i ca 20 minutter, da kommer man til Grytvatnet. Her er det gode muligheter for å få en ørret. Går man videre kan man ta en topptur til fjellet Bollin, her har man god utsikt over Vindøldalen og mot Trollheimen.

Hund: Det er ikke tilrettelagt for hund på hytta, og hund må da sove ute. Det er ikke tillatt å ta med hund inn på fellesareal/soverom, dette for å ta hensyn til allergikere. Vi ber om at dette respekteres.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages