Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Romsdal MOLDE

DNT Romsdal

  • Idrettsvegen 2, Molde
  • +47 71218202
  •  /  km From You
Overview

DNT Romsdal er områdets største friluftslivsorganisasjon med 3.400 medlemmer. Organisasjonen ble grunnlagt i 1889 og er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Foreningens formål er å tilrettelegge for et aktivt, enkelt, trygt og naturvennlig friluftsliv. DNT Romsdal skiftet i 2019 navn etter 130 år som Molde og Romsdals Turistforening (MRT).

Romsdalsområdet byr på spisse tinder med fjord og hav som bakgrunn, aktivitet i nærmiljøet, og har et godt utbygd nettverk av 8 selvbetjente og ubetjente hytter i et vakkert og variert fjellandskap. I tillegg har DNT Romsdal to dagsturhytter med betjening i Moldemarka og på Skaret.

DNT Romsdal tilbyr både dagsturer og lengre turer i sitt hytte- og rutenett i Romsdalsområdet, nærturer, turlederkurs, temakvelder, ulike kurs, klatring, samt aktiviteter og turer for barnefamilier og ungdom. DNT Romsdal jobber for å være en god organisasjon for naturopplevelser, frivillige og deltakerne på våre arrangement.

Foreningen er helt avhengig av frivilligheten og hvert år utføres et stort dugnadsarbeid på alle hyttene til DNT Romsdal, i tillegg til arbeidet med ruter og stier, og gjennomføring av alle aktiviteter. Stikkord er sosialt, fellesskap, styrke og kreativitet!


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages