Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Nordmøre KRISTIANSUND

Buss Kristiansund - Atlanterhavsvegen - Molde

  • Kristiansund-Atlantic road-Molde, Kristiansund
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Kjøp billetter for enveistur med buss fra Krisitansund til Atlanterhavsveien og Molde online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Denne turen går fra Kristiansund via Atlanterhavsvegen - ofte omtalt som verdens vakreste veg – til Molde.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistvei.

Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Ved Atlanterhavsvegen stopper du på Eldhusøya. Her kan utforske du «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle. Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. (Åpent lørdag og søndag om våren og hver dag i perioden 1. juni – 31. august.) Ellers har området vakker natur, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter.

Molde er kjent for sin fantastiske utsikt mot Moldepanoramaet – den imponerende fjellrekken på andre siden av fjorden Byen ligger midt mellom sjø og fjell, og med korte avstander rekker du å utforske både by, fjord og fjell i løpet av noen timer. Om sommeren lever byen opp til sitt kallenavn «Rosenes by», og i juli (uke 29) går den verdensberømte jazzfestivalen av stabelen.

Avgang fra: Kristiansund trafikkterminal


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
kr 238,- pr person voksne

Opening hours

All Year
Daily
See All
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages