Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Bjørnekeliva Hytteutleie

  • Romsdalsvegen 5948, Pb 1, Rauma
  • +47 46611115
  •  /  km From You
Overview

Bjørnekleiva Hytteutleie ligger i rolige omgivelser, i en vakker og vill natur. Hyttetunet består av to frittstående hytter. Hyttetunet ligger ved gårdstunet og har minigriser, kaniner, geiter og ender. Flere aktiviteter i nærheten.

 Vi ligger midt i mellom Åndalsnes og Dombås, og har en mengde turmuligheter rundt oss. Her finner du varierte turer fra fossevandringer, skogsturer, turer i både lavfjell og høyfjell.

Hyttene er på 20kvm og  har en kjøkkenkrok, sofa, køyesenger, spiseplass både inne i hytta og ute på verandaen. Toalett og dusj er i eget sanitærbygg. Hyttene har ikke innlagt vann. Det er lov med hund og katt, og vi tar også i mot hester som kan beite på jordet vårt. 

Det gir en god ro å sitte ute på verandaen og se ut over fjellene, himmelen og naturen rundt oss, og mens du lytter til bruset fra Kleivfossene. Her er sol frem til kl 23 midtsommers, og det er koselig å se solnedgangen fra hyttene.

Hyttetunet ligger rett ved gårdstunet , og vi har 2 geiter, 2 minigriser, 2 kaniner, 6 ender, 3 katter og en hund du kan få hilse på. Bjørnekleiva Hytteutleie tilbyr også å være med innenfor gjerdet og hilse på dyrene, være med å gi dem mat og få høre mer om dem.

Området har  småturer rundt gården som er fine å gå etter en dag med kjøring for å strekke på beina. Gårdsveien  er den gamle fylkesveien; Gamle Kleivsvingene, og er en liten veistubb med historie tilbake til 1860-talle.  Natursti  om er på en liten strekning av Gamle Kongevei.

Av andre aktiviteter i nærheten er  Høyt og Lavt klatrepark på Bjorli, og der er det også matbutikk og andre småbutikker. Du kan ta en kanotur på Lesjaskogsvatnet, besøke Lesja bygdemuseum, og bare 5 minutter unna har vi Sagelva vasskraftverk som viser 300 års historie med vannkraft. På Verma ligger Ville Verma, en høydepark, det er fiskemuligheter i Rauma elv, og en liten bygdebutikk med et spennende utvalg av håndstrikk og keramikk - og ikke minst den deilige og smakfulle Vermalefsa.

Vi vil at barna som kommer t skal ha et koselig og morsomt opphold. Her kan du låner ut brettspill, lego, i hyttene ligger det tegneserieblader og vi har uteleker.

Åndalsnes med alle sine aktiviteter ligger ca. 35 minutter unna med bil.

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Facts

Season
Summer
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages