Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fjord Norway Møre og Romsdal VESTNES

Båtturer med Fjordsaga

  • Kaigata 23, Vestnes
  • +47 97598064
  •  /  km From You
Overview

Skreddersydde båtturer fra Vestnes eller Molde. Fjordsaga tilbyr båtturer fra Vestnes eller Molde og kombinerer både naturopplevelser, lokalhistorie og lokal mat for den som ønsker. Båten er 43 fot. Den har 2 salonger, en under dekk og en i styrhuset med god plass til 12 passasjerer. Båten er utstyrt med alt som kreves av redningsutstyr.

Båtturene er i hovedsak rettet mot små grupper hvor man skreddersyr opplevelser. Noen eksempler:

Vestnes/Molde til Sekken

Sekken er en liten perle av en øy i Romsdalsfjorden. Det tar ca. en time med båt på fjorden til øya. Her går kan man ta minibuss rundt øya, til museet og kirke. Lokale guider forteller om historien om slaget ved Sekken og Håkon Herdebreis skjebne i 1162. Etter 2-3 timer opphold på Sekken, kan man få servert fiskesuppe, grillet klippfisk eller bacalao med Tilslørte Bondepiker/multekrem o.l. til dessert. 

Vestnes/Molde til Veøya

Veøya - den hellige øya- som var en kaupang i Middelalderen og som hadde bosetning før Molde ble til, er en opplevelse av de sjeldne. Øya er bare på litt over 1km2 og var Norges første landskapsvernområde og eies i dag av Romsdalsmuseet. Veøya er et av nøkkelstedene i Kystpilgrimsleia og her ligger en middelalderkirke, kirkegard, prestegard med våningshus og tre andre gjenstående bygninger. På denne båtturen får man omvisning på prestegarden og i middelalderkirken. 

I tillegg kan Fjordsaga kjøre båtturer fra Vestnes og Molde med samarbeid med Romsdalsmuseet og båtturer kan være til Åndalsnes med besøk til Romsdalseggen, Trollstigen og Gondolbanen. Vi tilrettelegger slik din gruppe ønsker.  


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages