Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Winemakers Dinner med Tommasi Viticoltori

Overview

Det har vært en stund siden vi har hatt muligheten for Winemakers Dinner. Nå er tiden inne! Og vi får celebert besøk fra selveste Tommasi i Valpolicella!

Tommasi Viticoltori ligger i Pedemonte Di Valpolicella, i hjertet av Valpolicella Classico regionen i Veneto. Vinmarkene deres er plassert i hellingene mellom slettelandskap i sør og Lessinifjellene i nord, noe som betyr fantastisk soleksponering, og ideelt jordsmonn for de lokale druesortene som dyrkes. Nærhet til Gardasjøen i vest sørger for en konstant bris og god luftsirkulasjon rundt druestokkene. Dette forhindrer råte og andre sykdommer, og sørger for friske druer.

Siden bestefar Giacomo etablerte vingården i 1902, har Tommasi vokst betraktelig. I dag drives selskapet av fjerde generasjon, med 9 familiemedlemmer i et tett og nært samarbeid. Ved stadig å kombinere utvikling med tradisjon og kvalitet, er Tommasi blant Italias aller største og viktigste produsenter.

Nå er altså endelig tiden inne til å hilse på disse vinene, historien og ikke minst folkene bak denne suksesshistorien Vi ønsker hjertelig velkommen til Winemakers Dinner på Glass 4. november!

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

to. 4. november 2021 18:00 23:00

See All
Winemakers Dinner med Tommasi Viticoltori
Your Recently Viewed Pages