Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

WILLIAM STAVIK // SYD

Overview

**William Stavik** debuterte som plateartist med albumet Love Becomes Cold som ble sluppet digitalt den 20 november 2020.

«Lyden av William Stavik er både lyden av verda og lyden av Fræna. Den nye plata, Love Becomes Cold, trekk trådar frå afrikanske rytmer til norsk folk, frå jazz til blues. Men det er den varme, djupe stemma til William og det intrikate gitarspelet hans som bind det heile saman.»

«Love Becomes Cold er noko så sjeldan som eit internasjonalt album laga av ein lokal musikar. Med desse songane har William Stavik skapt musikk som kan hjelpe oss gjennom dei tunge og mørke månadane som ventar oss.»

*Lars Petter Sveen*


William har i mange år skrevet tekst og musikk og har nå gitt ut sitt første album. Han har frilanset som musiker i flere år og har spilt med mange ulike artister både som gitarist og bassist, men fant til sist ut at det var artist han skulle bli selv. Med den akustiske gitaren har han nå funnet sin egen stil og og sitt eget musikalske landskap.

«Love Becomes Cold' er William Staviks debutalbum, og er noe så særegent som en fusion av americana, visesang og jazz, bistått av glimrende afrikansk perkusjon og en eminent gjesteliste av lokale musikere. Instrumenteringen skinner gjennom Staviks eget gitarfingerspill og Sidiki Camara fra Mali (bosatt i Oslo), regnet som en virtuos perkusjonist, og en av skaperne av den moderne bølgen av vestafrikansk Manding-musikk. Jordnærheten i visesang mikset med synkoperingen i perkusjonen til Sidiki Camara er i grunnen en genistrek, da det aldri oppleves kjedelig eller monotont, og holder det hele sonisk interessant. Det oppstår også en fin emosjonell kontrast gjennom Staviks til tider såre tekster sunget over instrumentering som skildrer musikalsk spilleglede. Listen av bidragsytere er lang, og viser oss musikalsk håndverk av internasjonal klasse fra lokale musikere, gjennom Ola Kvernberg på fiolin, Lauritz Skeidsvoll på saksofon, Marius Simonsen på slagverk og Nora Legrand på sang og kor.»

*Erlend Lyngstad- Romsdals Budstikke*

*******************************

**VIKTIG!** Publikum sitter inndelt i kohorter. Én bestilling er én kohort. (Max 6 stk.) Ved å bestille to eller flere billetter- samtykker du til at personene tilhører samme kohort eller husstand og at dere kan sitte med mindre enn én meters mellomrom.

For grupperabatt eller andre billettspørsmål; post@eventsmolde.no

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 29. januar 2021 19:30 21:00

See All
WILLIAM STAVIK // SYD
Your Recently Viewed Pages