Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Wayoh - Kulturfabrikken Billett Wayoh

Overview

Wayoh er et nytt band fra Molde, bestående av en gjeng med innflyttere fra bl.a Trøndelag,Tvedestrand, Fræna, Skjevika og Tingvoll som akkurat har sluppet sin første singel og musikkvideo med låta "Guide me home".

De har i løpet av  2 år nå jobbet iherdig med å skape musikk, og slipper sin 2. singel "pool of pills" den 10. Oktober. Av musikkanmeldere sammenlignes Wayoh med band som The Corrs, Melissa Etheridge og Texas, og av platespilleren.no fikk de gode 5/6 poeng på den første singelen. Å delta på en konsert med Wayoh, er å bli med på en fargerik reise. Først ønskes du velkommen inn i et kjærlig og drømmende univers, før kruttet brennes av utover i konserten. Som et fyrverkeri i natten veksler låtene mellom lys og mørke, dere vil bli kjent med noen sorger, og får ta del i mange gleder.

Et gjennomgående tema er å våge å gå sin egen vei, noe wayoh selv definitivt våger der de beveger seg gjennom bl.a. funk, rap, pop og rock. Til tross for sjangerlekenheten trår det fram en egen stemning under konsertene, og det er virkelig en unik og varm opplevelse å få være med på wayoh-toget.

  • Last Updated: 23.09.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 8. oktober 2021 20:00 21:30

See All
Wayoh - Kulturfabrikken Billett Wayoh
Your Recently Viewed Pages