Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Romsdal MOLDE

TORGEIR WALDEMAR- solo // SYD

Overview

**Billettsalget åpner mandag 2 des. kl. 10:00**

Vi er stolte over å få Torgeir Waldemar tilbake på Syd, fredag 28 . feb.

Torgeir Waldemar tok det norske folk og musikkpressen på senga med sitt debutalbum i 2014, og havnet på alle årsbestelister samt nominasjon til to spellemannspriser. Et samlet pressekorps jublet over Torgeirs mørke blanding av folk og americana, og hans sterke og uredde tekster som uanstrengt angriper og forfekter livets store spørsmål og mysterier.

Forrige album - "No Offending Borders» (2018) fikk terningkast 6 i Dagbladet, og hevdet at få andre vil matche den plata det året! "Waldemar synger sårt, med en nesten hjerteskjærende innlevelse. Som flere av låtene handler den om triste ting, som oppbrudd og tap av nære. Betagende vakkert" - 6/6 Øyvind Rønning - Dagbladet

Torgeir Waldemar annonserer nå nytt album Love (17. januar) Allerede 8. november slippes første smakebit fra albumet, "Leaf in the Wind".

Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot, var Torgeir Waldemars konklusjon etter å ha servert verden først en eksistensiell- og deretter en politisk, rasende plate. I turbulente tider der murer reises og hat spres, hva skulle være hovedbudskapet for den nye plata? Svaret var banalt, men enkelt. Waldemar og produsent Anders Møller kom frem til at det viktigste vi alle sammen har er hverandre – kjærligheten.

Etter å ha nytt stor suksess med de to foregående studioalbumene sine, Torgeir Waldemar (2014) og No Offending Borders (2017), har Torgeir Waldemar etablert seg helt i toppsjiktet av rocka, norske trubadurer. Der den selvtitulerte debuten var en innoverskuende og melankolsk plate var Borders et politisk rockemonster. På minialbumet Jamais Vu (2018), kombinerte Waldemar disse to aspektene av sitt musikalske virke, der han strippet ned rockelåtene fra andreplata og rocket opp de akustiske fra debuten. Det går en rød tråd gjennom Waldemars musikk der det kommende albumet Love er en naturlig fortsettelse.

Første singel fra det kommende albumet er åpningssporet «Leaf in the Wind» – en slags programerklæring, med orgel, mektig koring og solid riffing.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love – samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede

Aldersgrense 20 år

*Arrangementet kan avlyses eller flyttes. Billetter til flyttede arrangementer er fremdeles gyldige, og kan benyttes til ny dato. Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Dersom billetter blir ødelagt, slik at det ikke er mulig å sjekke billettens gyldighet, ta kontakt så sender vi deg ny*

  • Last Updated: 15.01.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 28. februar 2020 20:30 22:00

See All
TORGEIR WALDEMAR- solo // SYD
Your Recently Viewed Pages