Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Tomra Pjolter & Salmesangforening

Overview

Tomra Pjolter- & Salmesangforening

Siste skrik innen vokalmusikk, Tomra Pjolter- & Salmesangforening, synger påsken inn på Syd, 31. mars

Sangkollektivet fra Tomrefjord, med Hallvar Djupvik og Bjørn Tomren i front, covrer alt fra Anders Hovden og Elias Blix, til Randulf Saunes og Whitney Houston. Det blir gjenhør med svisker som "Eg er framand", "Himmelske fader" og "Ned i vester soli glader". Det er også overhengende fare for allsang, strupesang, og svulstige arier.

Gå nå endelig ikke glipp av denne lykksalige og oppstemte festaftenen. Så, stiv deg opp, hiv deg rundt og bli med på å gjøre døren høy og porten vid på Syd!

Tomra Pjolter- & Salmesangforening er:

Hallvar Djupvik, tenor fra Tomrefjord, Møre og Romsdal, er utdannet fra Musikkonservatoriet i Kristiansand og Operaakademiet i København. Har vært fast ansatt i Den Norske Opera og Ballett, men jobber nå som solist i inn- og utland. Hallvar har gestaltet roller som Alfredo i La Traviata, Don José i Carmen og Don Ottavio i Don Giovanni. Har gjennom sitt virke mottatt en rekke stipend og priser.

Bjørn Tomren, artist, låtskriver og vokalutøver fra Tomrefjord. Kjent fra blant annet fra jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine og bandet Kniven På Strupen med Ole Paus. I 2017 deltok han på verdensmesterskapet i strupesang i Tuva, og fikk en bronsehest. Tomrens debutplate ble utgitt 2019 til perlemorskinnende anmeldelser.

Bjørn Tomren har også verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt.

Aldersgrense 20 år

***********************************************

Viktig info:

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Dersom billetter blir ødelagt, slik at det ikke er mulig å sjekke billettens gyldighet, ta kontakt så sender vi deg ny.

For grupperabatt eller andre billettspørsmål; post@eventsmolde.no

  • Last Updated: 16.04.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 14. mai 2021 19:00 20:30

See All
Tomra Pjolter & Salmesangforening
Your Recently Viewed Pages