Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

The Blues Express - Kulturfabrikken

Overview

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

The Blues Express er et velkjent norsk bluesband som dekker et stort spenn innen blues sjangeren, med elementer fra West Coast Jump Blues, Texas Blues, Chicago Blues og noe Soul og Rock n Roll. Bandet skriver og framfører en god del egne låter, og jobber for tiden med ny studio plate.

2019 ble et stort år for bandet. The Blues Express var med å vinne 2. plassen i European Blues Challenge (EBC). Denne konkurransen foregikk på Azorene utenfor Portugal første helgen i april, hvor 22 land konkurrerte mot hverandre om de gjeve titlene som 1., 2. og 3. plass. Etter dette har bandet vært mye opptatt med festivaljobber og turnevirksomhet både i inn- og utland. The Blues Express ble også nominert for spellemannsprisen i kategorien Blues i 2018.

I september 2019 dro bandet til Austin, Texas for å spille inn en liveplate på den legendariske klubben Antone’s Nightclub. 16 låter ble festet til tape, og bandet slapp albumet «Live at Antones» i desember samme år og har mottatt strålende omtaler fra inn- og utland. Bluesnews i Norge ga albumet hele 5 av 6 terninger.

Andre høydepunkter som bør framheves er Molde Internasjonale Jazz Festival, hvor bandet spilte for et fullsatt Alexandriaparken samt Bay-Car Blues Festival i Grande-Synthe i Frankrike.
Se frem til en helaftens konsert med ett av Norges mest autentiske bluesband pr tiden.

  • Last Updated: 26.11.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 18. februar 2022 20:00 21:30

See All
The Blues Express - Kulturfabrikken
Your Recently Viewed Pages