Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Nordmøre KRISTIANSUND

Surnadals Hyllest til dIRE sTRAITS

  • St. Hanshaugen 1, Kristiansund, Norge, Kristiansund N
  • 31. oktober 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

"Surnadals Hyllest til dIRE sTRAITS»


Etter at vi allerede har utsolgt to saler i Surnadal kulturhus til februar, er det en glede at vi i «Surnadals Hyllest Til...» sammen med våre sponsorer og samarbeidspartnere Surnadal Kommune, Alti, Braatthallen, Gjensidige, PipeLife Norge AS, Surnadal Sparebank, Talgø MøreTre AS og Tidens Krav endelig kan presentere konserten  "Surnadals Hyllest til dIRE sTRAITS» i Kristiansund.
Etter suksesser med hyllester av Pink Floyd (2013), Bruce Springsteen & The E Street Band (2015) og David Bowie (2017) i Braatthallen tar det 11-personer store Surnadalsbandet igjen turen til Kristiansund med en storslagen hyllest. Denne gangen falt valget på et band mange nok kunne ønsket seg et gjensyn med, og årets prosjekt har fått tittelen "Surnadals Hyllest til dIRE sTRAITS".


Vi vil såklart spille alle klassikerne, både "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet", "Tunnel Of Love", "Telegraph Road", "Money For Nothing", "Brothers In Arms" og "Walk Of Life" for å nevne noen. I tillegg har vi også gravd litt dypere i låtkatalogen og funnet fram noen av våre egne favoritter, en håndfull litt mer "skjulte perler" som passer inn i konseptet vårt.
Selve konserten altså finner sted i Braatthallen lørdag 28 mars klokken 19.00, og med erfaringene av hvor populære Pink Floyd- og Bruce Springsteen og Bowie-forestillingene ble friskt i minne, tror vi nok det kan være lurt å være ute i god tid for å skaffe seg billetter også denne gangen.

Dørene åpnes en time før konsertstart

  • Last Updated: 07.09.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 31. oktober 2020 19:00 21:30

See All
Surnadals Hyllest til dIRE sTRAITS
Your Recently Viewed Pages