Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Stellar Festival 2021 Kristiansund

  • St. Hanshaugen 1, Kristiansund, Norge, Kristiansund N
  • 18. desember 2021 - 19. desember 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview


DAGNY
Få artister treffer publikum like umiddelbart som DAGNY, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat», og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister og låtskrivere, med en katalog som har over 600 millioner strømminger.

Dagny viste at hun var langt fra en one hit wonder da hun fulgte opp «Backbeat» med låter som «Fool's Gold» feat BØRNS, og EPen «Ultraviolet» det samme året. EPen fikk et samlet kritikerkor til å kaste høye terningkast og beskrive henne som Norges nye internasjonale pophåp. Blant hennes mange meritter var hun VEVOs One to watch i 2017, og Dagny har vært P3 Gull og Spellemann-nominert utallige ganger.
Etter å ha skrevet over 250 låter og vært i sessions og studioer verden over, slapp Dagny Side A av debutalbumet Strangers / Lovers før sommeren 2020. Albumet ble endelig komplett når hun gav ut andre del, og dermed debutalbumet Strangers / Lovers i sin helhet, den 2. oktober. Dagny's debut album har blitt kritikerrost av blant andre BBC, Billboard og Independent, som skriver «Strangers / Lovers, is a veritable koldtbord of slick, danceable tracks that capture both the euphoria of love and the defiance of heartbreak».

Albumet inneholder store poplåter som «Come Over» som lå tre uker på toppen av den norske radiolista, og «Somebody» som i dag har over 19 millioner strømminger, har vært A-listet på både NRK P1 og NRK P3 og ligger fortsatt på topp 15 på Spotify Norge, 5 måneder etter utgivelsen.
"Dagny er en fantastiskartist som passer utmerket for Stellar Festival, og vi er i ekstase over å ha henne i vår lineup for årets arrangement. Vi var aldri i tvil under bookingprosessen. I øyeblikket er hun en av landets heteste artister, og dette er musikk folk flest kan appellere til. 

  • Last Updated: 02.12.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 18. desember 2021 21:00 2:00

sø. 19. desember 2021 21:00 2:00

See All
Stellar Festival 2021 Kristiansund
Your Recently Viewed Pages