Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal MOLDE

Steinar Raknes & The STILLHOUSE Band - On The Road

Overview

Steinar Raknes er en kreativ bassist og vokalist som ikke er redd for å gå egne veier.

Som nyutdannet fra NTNU Jazzlinja i Trondheim sjokkerte han den norske jazzscenen med bandet «Urban Connection» - som tok jazztriokonseptet til nye høyder.

I de siste årene har Steinar beveget seg mer og mer i retning av singer/songwriter-segmentet. Stillhouse-konseptet, som vel egentlig er et duoprosjekt med Unni Wilhelmsen, var utvidet med Per Oddvar Johansen på trommer, Even Hermansen på gitar og Jørgen Mathisen på klarinett, sopran- og tenorsax.
Steinar tok oss med på en vidunderlig reise i sitt musikalske univers der stemmen hans og kontrabassen er de bærende elementene. Som sanger har Steinar utviklet en dyp herlig baryton og med sine vakre sanger kommer stemmen til sin rett.

Steinar har en god meloditeft og fine tekster, og benytter seg av et ganske enkelt harmonisk språk i sine sanger. Men med kreative musikere som Even Hermansen på gitar tar musikken helt nye veier, og klangbunnen får en helt annen farge. Jørgen Mathisen er med på å ta musikken i overraskende retninger. Når en i tillegg har en av landets mest lydhøre og kreative trommeslagere i bandet, så er lydbildet komplett.
Det er herlig å nyte samspillet mellom Unni og Steinar. Det er tydelig at de har jobbet mye sammen tidligere og er med på å utfylle hverandres stemmer og uttrykk.
Steinars musikk befinner seg i et åpent sjangerlandskap, man hører et snev av americana, country, Nick Cave, Tom Waits, og en masse andre ting.

I sommer kommer han tilbake - for å sørge for det som garantert blir en stor opplevelse også under årets festival. Prosjektet er et samarbeid med Jazzfest i Trondheim.

Hold avstand
Praktiser god hånd- og hostehygiene
Desinfiser hender på vei inn- og ut av konsertlokalet
Respekter festivalens retningslinjer
Er du syk, blir du hjemme
Vær kul og vis hensyn!

Innslipp ca 45 min før konsertstart. Ha billett klar for scanning.
På grunn av avstandsregler må publikum forholde seg til plassen som er kjøpt og ikke flytte seg i salen.
Salen er lagt opp til at alle må holde 1 meter avstand.

Ved kjøp av ledsagerbillett kontakt support@hoopla.no

  • Last Updated: 16.06.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 17. juli 2020 18:00 19:30

See All
Steinar Raknes & The STILLHOUSE Band - On The Road
Your Recently Viewed Pages