Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Snømannland Minimusikal

Overview

I denne miniversjonen av familiemusikalen Snømannland får du blant annet møte Snømann nr 1 Advent som styrer juleforberedelsene med stø hånd og nr 24 selveste Julaften som er den mest forfengelige og late og er vant til at alt legges til rette for ham av de andre.

Lillejulaften er misunnelig på Julaften fordi alt arbeidet som står igjen for å bli ferdig til jul blir lesset på ham. De oppdager at nesen til Julaften er borte - og da kan det hende at jula må avlyses, for Julaften er forfengelig og vil ikke vise seg uten nese! De kommer med et godt forslag, men vil den jålete Julaften gå med på det? I Snømannland er det slik at alle får til jul det de trenger for å ha det bra i hjertene sine.

Noen trenger en klem, noen trenger tålmodighet, og noen trenger å le litt. Snømennene finner også ut at det er mer morsomt å være seg selv, i stedet for å være som alle andre.

Forestillingen spilles i Nordic Light sine lokaler, og varer i 45 minutter. Passer for barn fra 3 år og oppover. Manus: nedskrevet versjon av Stig Nilssons originalmanus. Musikk: Stig Nilsson og Jorunn Westeraas Regi: Marit Grytnes Dullaert Klaver: Rune Tylden

 

  • Last Updated: 26.11.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 27. november 2021 10:30 11:30

lø. 27. november 2021 13:00 14:10

See All
Snømannland Minimusikal
Your Recently Viewed Pages