Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Ny dato! Thom Hell - Trio

Overview

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i "Hver gang vi møtes» og vunnet "Det store korslaget». Hans plate "Happy Rabbit" ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

2021 blir et travelt år for Thom. Han gir ut sitt tiende album der den første singlen, «Maybe I' ll See You Again», allerede er sluppet. Til våren legger han ut på en omfattende turné. Denne kvelden kommer Thom Hell i trioformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar og Robert Post på bass og vokal

VIKTIG! Publikum sitter inndelt i kohorter. Én bestilling er én kohort. (Max 6 stk.) Ved å bestille. to eller flere billetter- samtykker jeg til at personene tilhører samme kohort eller husstand og vi kan sitte med mindre enn én meters mellomrom.

 

  • Last Updated: 27.05.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

on. 8. september 2021 20:00 21:30

See All
Ny dato! Thom Hell - Trio
Your Recently Viewed Pages