Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal RINDAL

Norsk Vandrefestival

Overview

På indre Nordmøre arrangeres Norsk Vandrefestival, en festival for hele familien. Norsk Vandrefestival har til hensikt å være en arena for et bærekraftig møte mellom menneske, natur og kultur. 

I forbindelse med Norsk Vandrefestival i Rindal i 2021 inviterer vi lokalmatprodusenter, kunstnere, tradisjonhåndverkere og tekstilhåndverkere til et godt gammeldags marked med kun kvalitetutstillere.
Årets tema er, Vandre- Historie. Møre Frie Vikingar kommer derfor med stort Viking-marked og sine telt bygd som på de gamle vikingene sine boplasser.

Vi har fokus på både vandrerhistorier, norsk språk og folkehelse. Det vil bli tre dager med forskjellige aktiviteter ved og rundt Rindal Skimuseum, Igltjønna friluftsområde og i Trollheimen rundt Rindal.

Festivalartister er Jo Sverre, lokal og nasjonal musikkstjerne som synger på egen dialekt. I tillegg blir det familiekonsert med VAMP. Konsertene er på fredag og lørdag kveld inne på tunet til Rindal Skimuseum og ved Igltjønna.

Vikingmarkedet og Festivalmarkedet vil være ved Igltjønna. Der er også utgangspunktet for turene og aktivitetene som arrangeres under festivalen. Her blir det servering både i Vikingleiren og ellers på området.

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 6. august 2021

lø. 7. august 2021

sø. 8. august 2021

See All
Norsk Vandrefestival
Your Recently Viewed Pages