Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal RAUMA

Norsk Fjellfestival

Overview

Det enkle friluftslivet er vårt fokus. Vi er stolte av at vi greier å samle så mange mennesker til rett og slett å gå på tur, se på utsikten og glede seg over naturen. Det er ikke nødvendig med lekeland, tivolihjul eller salgsmesser. Det holder med et fjell!

Vi arrangerer festivaler året rundt; Fra Romsdalsvinter på vinterhalvåret til hovedfestivalen Norsk Fjellfestival 2. helga i juli, med Trollveggen Triathlon – før vi runder av festivalåret med Romsdalseggenløpet i september.

Norsk Fjellfestival har i dag en seriøs og anerkjent posisjon i det norske friluftsmiljøet. Den har utviklet seg til å bli det største og viktigste enkeltarrangementet i Norge for mennesker som setter pris på fjell og friluftsliv. Årets Fjellgeit blir delt ut i samarbeid med DNT ved foreningens generalsekretær eller styreleder. Den har til nå gått til Vegard Ulvang, Børge Brende, Øystein Dahle, Cecilie Skog, Dronning Sonja, Arne Næss, Olav Thon, Stein P. Aasheim, Fri Flyt, Gudmund Skjeldal, Liv Arnesen, Cato Zahl Pedersen, Nils Faarlund, Odd Eliassen, Villmarksbarna, Fred Husøy, Sherpa-folket og Norske alpine redningsgrupper.

Norsk Fjellfestival ønsker å bygge på de samme verdier som er lagt til grunn for Rauma Kommune sin visjon, Verdens beste kommune for naturglade mennesker.

  • Last Updated: 28.02.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 10. juli 2020

lø. 11. juli 2020

sø. 12. juli 2020

See All
Norsk Fjellfestival
Your Recently Viewed Pages